Medewerkers

dhr. C. Wijnands

Spreekuur van maandag t/m vrijdag

drs. C. Wijnands

Huisarts
van der Waart huisarts

Spreekuur op maandag, dinsdag, woensdag (middag) en donderdag (ochtend

drs. Th. van der Waart

Huisarts
A El Hasnaoui huisarts

Mijn naam is Arafat El Hasnoui. Nadat ik in 2014 als huisarts in opleiding in deze praktijk heb gewerkt en mijn huisartsenopleiding heb afgerond, ben ik met veel plezier hier blijven werken. Mijn vaste werkdag in deze praktijk is; donderdag.

drs. A. El Hasnaoui

Huisarts
UM 600600

Wat doet een huisarts in opleiding (HAIO)?

Geregeld loopt een HAIO (Huisarts In Opleiding) een jaar stage in onze praktijk. Hij/zij is vaak al enige jaren arts. De HAIO wordt intensief begeleid door dr. van der Waart en dr. Wijnands zodat de kwaliteit van de zorg gewaarborgd blijft.

Eén dag in de week is er een opleidingsdag bij de Huisartsopleiding Maastricht, verbonden aan het MUCM. De huisarts in opleiding werkt af en toe een dag zelfstandig en een keer per jaar hoort hij/zij twee weken achter elkaar zelfstandig op de praktijk te passen.

HAIO

Huisarts in opleiding
Jenny Gelissen

Mijn naam is Jenny Gelissen.
Ik ben werkzaam als poh-ggz binnen huisartsenpraktijk Maastricht oost.
Iedere maandag, dinsdagochtend en woensdagmiddag begeleid ik mensen in de praktijk met problemen op het gebied van geestelijke gezondheidszorg en psychosociale problemen.

Jenny Gelissen

POH GGZ
foto coming soon

Tekst volgt

Eefje Heffels

POH GGZ
Joëlle-Clairbois

Ik ben Joëlle Clairbois en ik ben werkzaam sinds 2010 in deze praktijk als praktijkondersteuner somatiek. Mensen met chronische aandoeningen zoals, diabetes mellitus, astma, COPD en/of hart- en vaatziekten worden door mij op regelmatige basis onder controle gehouden. Mijn werkdagen zijn: maandag, woensdag, donderdag en vrijdagochtend om de week.

Joëlle Clairbois

POH Somatiek
Judith Corduwener

Mijn naam is Judith Corduwener en ben sinds 2016 werkzaam als POH Jeugd binnen de gemeente Maastricht en Meerssen. Ik ben van achtergrond psycholoog en pedagoog en werk met veel plezier met zowel kinderen/jeugdigen als hun ouders. Ik ben in mijn functie door alle huisartsen inzetbaar, maar in Maastricht zullen jullie me vooral tegenkomen in Huisartsenpraktijk Maastricht Oost en in Stadspoli Oost. Hier ben ik werkzaam op maandag t/m woensdag.

Judith Corduwener

Ondersteuning GGZ | kind & Jeugd
POH-ouderenzorg_Brenda-Ibekwe-Spijkers

Ik ben Brenda Ibekwe-Spijkers en ik ben vanaf 2016 werkzaam in de praktijk als POH ouderenzorg. Ik bezoek met name mensen van 75 jaar en ouder. Met dit consult willen wij mensen helpen om met passende hulp en ondersteuning zo gezond en zelfredzaam mogelijk in de eigen woonomgeving ouder te worden. Ik werk op maandag en donderdag voor de praktijk. Daarnaast ben ik sinds 2013 werkzaam als wijkverpleegkundige bij Envida in de wijk Wittevrouwenveld en neem ik deel aan diverse projecten vanuit de gemeente om voorzieningen, zorg, wonen en welzijn voor de bewoners van deze wijken te optimaliseren.

Brenda Ibekwe-Spijkers

POH Ouderenzorg
foto coming soon

Ik ben Monique Dirix-Zaar en ik ben sinds december 2018 werkzaam in de praktijk als POH ouderenzorg. Ik bezoek patiënten van 75 jaar en ouder. Tijdens de huisbezoeken proberen wij (preventieve) hulp op de juiste wijze in te zetten in overleg met de patiënt. Het doel is om patiënten zolang mogelijk en veilig in de eigen woonomgeving te laten wonen. Ik ben werkzaam voor de praktijk op maandag, dinsdag en woensdag.
Daarnaast ben ik sinds 1999 werkzaam binnen Envida. Sinds 2015 ben ik werkzaam in wijk Wittevrouwenveld.

Monique Dirix-Zaar

POH Ouderenzorg
assistente_Anouk-Castermans

Ik ben Anouk Castermans en sinds 2006 werk ik voor deze praktijk. Mijn werkdagen zijn; maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagochtend.

Anouk Castermans

Doktersassistente
Desiré-Toma

Ik ben Desiré Toma en sinds 2009 werk ik voor deze praktijk. Mijn werkdagen zijn; dinsdag, woensdag en vrijdag.

Desiré Toma

Doktersassistente
SONY DSC

Ik ben Manon Bemelmans en sinds 1997 werk ik voor deze praktijk. Mijn werkdagen zijn; maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend.

Manon Bemelmans

Doktersassistente
Megan Verhoeff

Tekst volgt.

Megan Verhoeff

Doktersassistente
Rosalie Crombach Praktijkmanager ZIO

Ik ben Rosalie Crombag en per juni 2019 ben ik gestart bij de zorggroep ZIO. Via ZIO ben ik gekoppeld aan een aantal huisartsenpraktijken, waaronder Huisartsen Maastricht Oost. Als praktijkmanager ondersteun ik de huisartsen op diverse onderdelen in de praktijk met als doel dat de huisartsen te ontzorgen en kwaliteitsverbetering te realiseren. Mijn aandachtsgebieden zijn o.a. personeel, organisatie & beleid, kwaliteit, financieel en middelen. Ik ben aanwezig op dinsdag en donderdag.

Rosalie Crombag

Praktijkmanager
Via onze WebApp kunt u gemakkelijk en snel een E-consult sturen.
Call Now Button
Translate »