Vacature Doktersassistente !

Vacature Doktersassistente !

Huisartsenpraktijk Maastricht Oost is op zoek naar een enthousiaste doktersassistente!

De praktijk is gevestigd in de wijk wittevrouwenveld in Maastricht en is een zeer gezellige praktijk. Ons team bestaat uit 2 huisartsen, 1 vaste waarnemer 2 POH Somatiek, twee POH GGZ, een praktijkmanager en met jou erbij vier assistentes. Ter versterking van ons team zoeken wij per 01-09-2022 een

Doktersassistente (m/v)
voor 27 uur per week

De functie:
Als doktersassistente ben je verantwoordelijk voor het eerste contact met de patiënten, via de telefoon en balie. Je verzorgt het plannen van afspraken, waarbij je door middel van triage de urgentie van de afspraak bepaalt en zo mogelijk zelfzorgadviezen geeft. Tevens heb je je eigen spreekuur waarin je gedelegeerde medische handelingen zelfstandig uitvoert. Je houdt je bezig met het verwerken van digitale/schriftelijke post en overig praktijk ondersteunende taken. Je wordt ingezet bij alle voorkomende werkzaamheden. Bij afwezigheid en/of vakanties van collega’s wordt verwacht dat je flexibel (extra) ingepland kan worden.

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste gediplomeerde doktersassistente. Het is belangrijk dat je zelfstandig kunt werken, flexibel en sociaal vaardig bent. Je straalt rust en overzicht uit en kunt goed samenwerken binnen een team. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en bent in staat om samen met ons team te zorgen voor optimale en patiëntvriendelijke huisartsenzorg. Werkdagen worden in overleg bepaald.

Wij bieden:
⦁ Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd en bij goed functioneren zal het contract worden verlengd. De honorering sluit aan bij je opleiding en ervaring en is passend binnen de CAO Huisartsenzorg.
⦁ Een prettige werkomgeving en een enthousiast team!

Je kunt je motivatiebrief incl. CV richten aan:
Huisartsenpraktijk Maastricht oost
t.a.v. Caroline Jacobs
c.jacobs-donlou@zio.nlTranslate »
Call Now Button